vrijdag 5 juni 2020

FOTOGRAFIE voor GEVORDERDEN

FOTOGRAFIE voor GEVORDERDEN 
In 's-Hertogenbosch

Fotografie voor gevorderden bestaat uit maandelijkse bijeenkomsten met opdrachtbespreking en om de maand gezamenlijk fotograferen op diverse locaties.

In FOTOGRAFIE voor GEVORDERDEN staat zelfwerkzaamheid voorop. Je ontwikkelt een eigen manier van fotograferen. Hierbij word je gestuurd door de docent: wat zijn je sterke kanten en wat verdient meer aandacht. Interpretatie van  de gemaakte foto, de compositie, het onderwerp en ook de presentatie krijgen aandacht.
De ene maand gaan we gezamenlijk fotograferen, de andere maand krijg je een opdracht mee. Maandelijks zijn er bijeenkomsten om de gemaakte foto's te bespreken.
Je kiest een onderwerp waar je de hele cursus aan werkt, hierdoor vindt verdieping in onderwerp en fotografische benadering plaats.

Deze cursus biedt een wisselend programma met wisselende thema's, zoals natuurfotografie, architectuur, reportage, landschapsfotografie en nog veel meer. Hierdoor is het ook mogelijk om meerdere jaren deel te nemen.

Voor wie?
Je camera kun je handmatig bedienen en je beschikt over voldoende basiskennis van de fotografie.  Aanbevolen wordt een camera te gebruiken waarbij diafragma en sluitertijd handmatig ingesteld kunnen worden. Zodat jij alles in de hand hebt!

Meer informatie en aanmelding: k6ateliers@ziggo.nl