vrijdag 5 juni 2020

KORTE CURSUS CAMERAKENNIS voor compact- en spiegelreflexcamera

Zelfs de kleinste compact camera heeft vele mogelijkheden die onbenut blijven,maar ook de spiegelreflexcamera heeft meer mogelijkheden die u misschien nog niet kent.
De Korte Cursus Camerakennis is gericht op iedereen die hulp kan gebruiken om de camera beter te leren hanteren. In 2 à 3 lessen leert u uw eigen camera veel beter kennen.

De cursus kan ieder moment van start gaan en wordt in overleg op een locatie gegeven. De vele mogelijkheden van uw camera worden zorgvuldig en duidelijk uitgelegd. Ook begrippen die in de fotografie worden gehanteerd worden hierdoor duidelijk zoals diafragma, sluitertijd, ISO en witbalans. In deze cursus wordt specifiek ingegaan op de camera van de deelnemer. De cursus wordt in kleine groepen gegeven (maximaal 4 deelnemers) of als privé-les. Minimaal 2 lessen.

Voor wie?
Voor iedereen die meer uit zijn camera wil halen of de camera beter wil leren hanteren.Verdwaalt u geregeld in het menu, kunt u telkens de juiste knoppen niet vinden of begrijpt u niet waar ze voor dienen? Dan is deze korte cursus beslist een aanrader. Deze cursus is ook uitermate geschikt voor senioren.
Meer informatie:k6ateliers@ziggo.nl